maanantai 2. tammikuuta 2012

Siro (ent. Mötkö) lähettää terveisiä!

Mötkö muutti meille Vantaalle 4. marraskuuta. Uusi perheenjäsen oli ulkoiselta olemukseltaan sen verran pieni, että nimi vaihdettiin Siroksi. Siro on viihtynyt meillä hyvin. Rivitalon kahdessa kerroksessa on riittänyt tutkittavaa. Vaikkakaan sylissä ei Siro vielä viihdy, se haluaa olla aina siellä missä muutkin ovat. Lempiharrastus on akvaarion lamppujen päällä makaaminen ja siinä välillä kalojen seuraaminen.  Nukkumapaikat ovat vaihdelleet vielä, mutta yleensä jonkun jalkopäästä on löytynyt mukava paikka. Ruokailutkin sujuu mukavasti ja Siro on saanut opetettua meille mitkä ruuat ovat hyviä (hyviksi ovat osoittautuneet eläinkaupan kuivaruuat ja tietyt märkäruuat). 

Tehosterokotuskin meni hienosti. Eläinlääkäri sanoi Siron olevan hieman arka, mutta hyvin kiltti kissa. Leikkausarvet olivat myös parantuneet hyvin. Vieraisiin (ihmisiin) Siro suhtautuu varovaisen uteliaasti. Lempileluna on tällä hetkellä joululahjaksi tullut pehmohiiri. 

Siron kotiutuminen meni odotettua helpommin, eikä vahinkojakaan ole juuri tullut. Yhdestä lepotuolista on päällystekangas hieman kärsinyt, kun se on ollut suosittu kynsimispaikka (Siron mielestä parempi kuin viereiset kaksi raapimapuuta). Tässä on varmaan ollut mukana pientä mielenosoitusta ruokaehdotuksista.

Hyvää Uutta Vuotta 2012 ja kiitos arvokkaasta työstä Kattilan väelle!

Siro
Sanna, Jesse, Reija ja Juha
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti