lauantai 16. kesäkuuta 2012

Tiitiäisen kuulumisia!

Tiitiäisen 1-vuotispäivää vietetään huomenna :) Oikea päivähän ei ollut ihan varmasti tiedossa, joten valitsimme kesäkuun 16.:nnen. Tiitiäisen korvat ovat olleet puhtaat nyt jo lähes kuukauden. Viiden kuukauden yhtäjaksoisen lääkityksen jälkeen oireet hävisivät ruokavalion muutoksella. Terkkuja Kirsille, olit NIIN oikeassa.


Emme vielä ole ihan varmoja yliherkkyyden aiheuttajasta, mutta vahvasti veikkaan Royal Canin Kitten -kuivamuonaa. Se on ainoa, mitä Tiitiäinen on syönyt ihan alusta alkaen ja joka ikinen päivä. Vielä olemme aika tiukalla hevonen-kenguru-poro -ruokavaliolla, mutta pikkuhiljaa alamme palailla taas tutumpiin eväisiin. Tosin Latzit ja whiskasit voidaan unohtaa. En uskalla niitä pahemmin antaa, kun ei tiedä mitä kaikkea niihin on sekoitettu. Mutta aika näyttää mihin päädymme.. Vaikeinta Tiitäiselle on ollut luopuminen aamujogurtista :)


Nyt kun korvat ovat kunnossa, tuntuu että kissassakin on aivan eri lailla virtaa kuin aikaisemmin. Ja tasapainokin alkaa pikkuhiljaa parantua. Pari kertaa olemme jo ehtineet mökkeilemäänkin ja Tiitäinen on ulkoillut valjaissa ihan kivasti. Meillä alkaa nyt loma, joten seuraavat neljä viikkoa nautimme mökkimaisemista ja Tiitiäinenkin pääsee joka päivä ulos. Olen harkinnut aitauksen rakentamista, jotta Tiitiäinen voisi vapaammin ulkoilla turvallisesti. Katsotaan ehtiikö sitä rakentaa tämän loman aikana.


Liitän mukaan tuoreen kuvan Tiitiäisestä. Ilme on sellainen vakio, sama johon ihastuin jo kissatalossa. Hieman puustapudonneen näköinen.. Ja TIETENKIN kieli ulkona. Olen jo alkanut epäillä ettei se edes mahdu sinne suuhun kun se on koko ajan ulkona.. :)


Hauskaa kesää sinne Kattilaan! Ehkä piipahdamme Tiitiäisen kanssa käymään kun siellä päin kuitenkin liikumme. Ja tosiaan, jos voit välittää viestiä Kirsillekin että meillä menee nyt tosi hyvin. Pidetään peukkuja että tilanne on pysyvä.


Kesälomaterveisin


Tiitiäinen ja AnetteEi kommentteja:

Lähetä kommentti