keskiviikko 22. elokuuta 2012

Täplä lähettää terveisiä!!

Hei!

Asia ei ole kiireinen ,mutta haluaisin kertoa teille terveiset tänä vuonna18 täyttävältä Täplä-kissalta. Täplä on peräisin Kattilasta ja äitini haki sen vuonna -96 lokakuussa. Täplä arvioitiin 1994 vuonna syntyneeksi. Minä itse olen syntynyt vuonna 1999 eli olen kasvanut Täplän vierellä.

Perheeni haluaa kiittää teitä siitä kuinka hyvin hoivasitte Täplää koska monikaan löytökissa eikä moni kasvattajalta hankittu kissakaan elä niin vanhaksi kuin meidän Täplä (joka tunnettiin myös nimellä Miiru, siellä Kattilassa). Täplä on muuten löydetty Karanojankaatopaikalta.

Viime vuonna meille selvisi että kisumme sairastaa munuaisten vajaatoimintaa. Siitä ei voi enää parantua mutta ruokavaliolla ja päivittäisellä lääkinnällä voi saada lisää elinikää. Pienempänä elättelin haavetta että Täplästä tulisi maailman vanhin kissa (olin näet kuullut että joku kissa oli elänyt 36 vuotiaaksi) tosi asia kuitenkin on että pian Täpystä tulee enkeli.

KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS siitä että pidätte tuota kissakotia koska se on niin tärkeä. Itse kissa-ihmisenä pidän toimintaanne supertärkeänä..  Viestissä mukana neitokaisemme kuvat! Muistatteko vielä Täplää?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti