perjantai 16. elokuuta 2013

Loppukesän terveisiä Kattilasta

Tervehdys kaikille kissojen ystäville Kattilasta. Haasteemme arkojen kissojen hampaidenhoidon hyväksi on alkanut mukavasti, mutta lisää ihmisiä saa haastaa mukaan auttamaan. Vapaaehtoisia kaipaamme koko ajan lisää talolle auttamaan kissojen hoidossa. Elomessuilla Kattilan väki edusti näkyvästi ja teltallamme piipahtikin todella paljon messuväkeä tukemassa ja tutustumassa toimintaan.

Loppukesä ja syksy ovat pentu aikaa pahimmillaan ja parhaimmillaan. Talolla alkaa olemaan ahdasta ja kissoja olisi tulossa enemmän kun pystymme vastaanottamaan. Surullista, etteivät kaikki ihmiset hoida lemmikkejään ja esim leikkaa narttukissojaan, jottei pentuja tulisi, jos niitä kerran ei ole valmis hoitamaan ja niistä huolta pitämään. Pidetään me kaikki hyvää huolta omistamme ja Kattilan kissoista.

Tulossa olevaa tapahtumaa syksyllä on iki-ihana Kissojen Yö. Uutena tapahtumana syksyn hämärään on Kissojen Halloween, jolloin talolla voi tavata kissojen lisäksi heidän palvelijansa, Noita-Akat :) Tapahtumista tiedotetaan lähemmin.

Talolla on tälläkin hetkellä aivan ihania persoonia vailla omaa rakastavaa kotia. Jos olet kiinnostunut ottamaan oman parhaan ystävän, ota yhteyttä Kattilaan tai tule itse reippaasti käymään :)

Mukavaa loppu kesää ja ruskaista syksyn alkua

terkuin

Hannaleena Vainio, Hämeenlinnan kissojen ystävät ry:n Puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti