sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Viltsulle vakituinen sylipaikka haussaEtsin kivaa kotia kerrostalon ylemmistä kerroksista. Toivon että perhetilanteesi on vakaa. Olet sinkku tai lapseton pari, jolla ei ole lasten hankintaa enää suunnitelmissa. Hoitelen mielelläni sen lapsiosuuden kiipeämällä usein syliisi hellittäväksi ja annan sinun nauttia kehräyksestäni.

No liittyy tähän tietenkin pieni twisti. Satun olemaan ”kissa-allerginen”. En voi sietää muiden kissojen kohtaamista tai edes näkemistä, joten haen paikkaa ainoana kissana. Katutasossa asumisessakin on riskinsä. Joku ulkona jolkottava kattihan saattaisi tulla näkyville ja sehän ei minulle sovi. Ulkoilutus ei tietenkään tule lainkaan kyseeseen. Lasitettu, vaikkapa 3. kerroksen parveke on ok, jos voit taata ettei naapuriparvekkeelle koskaan ilmaannu yhtään kattia. Oikeesti, saan raivarin muista kissoista.

Joten jos tällaiselle luonteikaalle nuorelle city-kissalle löytyisi se loppuelämän koti, niin hyrisisin onnesta. Hrrrrr. Kysy huonetta 8 ja istu lattialle niin ”jutellaan”.
 
Viltsu
 


Viihdyin kuvanottajan sylissä peräti 40 minuuttia! Olin hiukan surullinen kun hän lähti. Olisin mielelläni nukkunut vaikka koko aamupäivän hänen sylissään. Osas silittääkin niin ihanasti <3
Ps. Kattilan väki toivoo että Viltsun uusi omistaja omaisi jo entuudestaan kokemusta kissoista. Viltsu on temperamenttinen mutta peruskiltti sydäntenmurskaaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti