keskiviikko 10. elokuuta 2011

Terveiset Pallerolta!

Vuosi sitten hain sieltä Kattilasta ihanan Palleron. Pallero (jonka nimen ajattelin ensin vaihtaa johonkin toiseen, mutten raaskinutkaan) ihan itse taisi mut sieltä valita. Ainakin se seurasi mua siellä edestakaisin ja sanoi "mau!" kun kysyin, että tahtoisiko se mahdollisesti muuttaa luokseni kissanpäiviä viettämään.
Ei ole kyllä kaduttanut päivääkään tämä yhteen muutto, Pallero on maailman ihanin neitikissa. Sylissä hänen korkeutensa ei viihdy, mutta muuten ollaan ihan kuin majakka ja perävaunu. Tuossa se vetää sikeitä mun kyljessä kiinni parhaillaankin, ja kainaloonkin se tunkee joskus yöaikaan.
Kantokoppaankin olen onnistunut Palleron totuttamaan, vaikka se ei siitä kyllä kauheasti perustakaan. Ollaan molemmat välillä pakattu kimpsut ja kampsut ja lähdetty yhdessä ystävieni luokse ympäri Suomea. Pallerolla alkaakin olla jo aikamoinen fanikanta...
Ohessa kaksi kuvaa, toisessa Pallero lempipaikallaan lipaston päällä. Toisessa haistellaan ihania kesäkukkia ystäväni luona Helsingissä. Terkut ja rapsut sinne kaikille Kattilan kateille! Kiitos myös ihmisille tärkeästä työstä!

- Saara ja Pallero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti