sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Tiitiäinen lähettää terveisiä!

Tässä kuulumisia Tiitiäiseltä. Koko tämä vuosi on taisteltu korvatulehdusta vastaan ja parisen viikkoa sitten jouduimme korvahuuhteluun, jolloin samalla nukutuksella hoitui myös sterilaatio. Tiitiäinen on aivan ihana kissa ja antaa putsata ja lääkitä korvat ihan vastaan tappelematta. Myös eläinlääkärikäynnit hoituvat reippaalla käytöksellä. Veikkaan että johtuu Tiitiäisen alkuperästä, eli tottui jo Kattilassa eri ihmisten käsittelyyn, siitä suuri kiitos.


Joka päivä saamme nauraa Tiitiäisen edesottamuksille. Liitteenä pari kuvaa, josta toisessa Tiitiäinen näyttää kuinka hän kärsii kokovartalobodyssa leikkauksen jälkeen ja toisessa on ihan normipäivä keittiössä. Tiitiäinen päivystää keittiön tuolilla kun teen ruokaa ja välillä se tarttuu minua hihasta ja pyytää huomiota.  Aamuisin hän kärttää joka-aamuista leikkelesiivuaan (puolikasta) joka on ihan "must". Ilman leikkelettä ei lähde aamu käyntiin :)


Kun tietokone käynnistetään, kissa hyppää samantien pöydälle vahtimaan. Osoittimen pyydystäminen on suurta huvia. Nytkin se vahtii tuossa näppäimistön vieressä. Tiitäinen on myös itse pelannut ipadilla kissoille tarkoitettua peliä :)) Hiiripeli on vielä hieman vaikea, mutta lankakeräpeli on pop. Siinä Tiitäinen on kerännyt jo paljon pisteitä, kun on saanut lankakerän pyörimään.


Tällaista täällä. Odottelemme että lääkeet purevat korviin ja toivomme ettei sen jälkeen enää tulisi lääkärikäyntejä vähään aikaan, sillä meillä on nyt jo mennyt 600 euroa lääkärikuluihin. Ja vakuutustahan me emme tietenkään ottaneet.. :(


Niin, se piti vielä sanoa, että vaikka Tiitiäisen alkumetrit olivat hieman hankalat eikä meinannut ollenkaan kasvaa, niin nyt on painoa jo 3,2 kiloa. On siis jo ihan kissan kokoinen!


Terveisin,
Anette ja Tiitiäinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti