tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kissa kateissa?

Ensinnäkin kun huomaat kissasi kadonneen, tarkista lähipiiri huolella. Etenkin jos kyseessä on ulos karannut sisäkissa. Ne useimmiten jäävät lähistölle paniikissa ja löytyvät usein naapurin talon alta, puusta, ulkovajasta tai vastaavanlaisista paikoista. Kysele naapureilta ovatko he huomanneet karkulaista. Kutsu ja maanittele kissaa, myös tuoksuvalla herkkuruualla voi yrittää kissaa saada esiin piilostaan. Viime aikoina monet karkulaiset ovat löytyneet lähistön korkeasta puusta eli tähystele myös yläilmoihin.

Seuraavaksi tee katoamisilmoitus meille Kattilaan puhelimitse 050 - 432 2179 (arkisin 10-16 ja viikonloppuisin 9-15 välillä) tai tule käymään paikan päällä. Voit myös laittaa tiedot ja kuvan kadonneesta sähköpostiimme kissakotikattila@gmail.com jolloin julkaisemme ilmoituksen tässä blogissamme. Muista kuitenkin tehdä ilmoitus myös puhelimitse sillä blogia ja sähköpostia ei aina hoida ihminen joka olisi myös talolla töissä. Ota yhteyttä myös Etelä-Hämeen Eläinhoitolaan, joka on tällä hetkellä Hämeenlinnan alueen löytöeläinvastaava. 

Monet kissat ovat päässeet takaisin kotiin kun omistaja on laittanut ilmoituksen karkulaisesta lehteen (ei maksa paljoa, jos todella haluaa rakkaan lemmikin takaisin kotiin) sekä laittaneet ilmoituksia esimerkiksi lähikauppojen ilmoitustauluille, pihapiirin roskiskatokseen ynnä muihin ihmisiä tavoittaviin paikkoihin. 

PS. Meiltä saa loukkuja lainaan (1,50€ per vuorokausi)

PPS.  Muistathan ilmoittaa meille kun kissasi löytyy niin otamme ilmoituksen pois kansiostamme! Näin vältymme turhilta yhteydenotoilta jos saamme havaintoja vastaavanlaisesta kisusta tai kissasi kaksoisolento tuodaan meille.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti