Mikä on Kissakoti Kattila?

Kissakoti kattila on perustettu vuonna 1995
Kattila on kodittomien/löytökissojen turvakoti, joka sijaitsee lähellä Hämeenlinnan keskustaa, vanhan perunajauhotehtaan tiloissa.

Kattilaan tulevat siis löydetyt kissat, joiden omasta kodista ei ole tietoa. Kattilassa kissat saavat tarvittavan hoidon, ruoan ja suojan ja löytökissa saa odottaa siellä turvassa, jos vaikka se oma koti vielä löytyisi, tai sitten etsitään aivan uusi koti.  Kattilasta löytyy myös pitkäaikaisa asukkeja, jotka saavat elää leppoisia kissanpäiviä Kattilassa, josta on tullut niille jo koti.  
Sosiaalitapauksetkin (kuten, omistajan kulema ja eläinsuojelullisista syistä) tulevat kissat, ovat  myös Kattilaan tervetulleita odottamaan uutta kotia.

Kissakoti Kattila toimii lahjoitusten, kirpputori myynnin, sekä myyjäisten tuomilla tuloilla. Kuluja on paljon ja siksi juurikin lahjoitukset ovat todella suuri apu, jotta kissat saavat tarvitsemansa hoidon. Hämeenlinnan kaupungilta emme saa siis enään tukea.

Talon toimintaa pyörittää yksi palkattu henkilö ja joukko vapaaehtoisia kissojen ystäviä. Aina on kuitenkin tarvetta uusille vapaaehtoisille, jotka otetaan ilolla vastaan.

Kissakoti Kattilaan on jokainen tervetullut katsomaan ja rapsuttelemaan kissoja ja eihän sitä koskaan tiedä, vaikka sillä samaisella reissulla mukaan lähtisi oma silkkitassuinen kehrääjä.

Jos haluat tukea Kissakoti Kattilan toimintaa, löydät *Miten voin auttaa* linkistä lisätietoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti