torstai 2. toukokuuta 2013

Muistutuksia!


Viime viikkoina on taas valitettavan moni kissa jäänyt auton alle. Reaaliaikaista viestittelyä näistä tapauksista ja paljon muusta kissoihin ja etenkin Kissakoti Kattilaan liittyvästä löydät Kattilan Facebook-sivustolta.

Ja ulkoilevien kissojen omistajat: kaulapanta on hyvä pitää kaulassa yhteystiedoin varustettuna jotta karkulainen löytää kotiinsa nopeasti. Jos panta kuitenkin jää matkalle tai sitä ei ole, niin ilmoitathan joka tapauksessa mahdollisimman ajoissa katoamisen huomaamisen jälkeen Kattilaan puhelimitse sekä Hämeenlinnan seudun löytöeläinvastaavalle;
Etelä-Hämeen Eläinhoitolalle. Lisäksi Karkurit.fi sivustolle voi ilmoituksensa lisätä. Julkaisemme myös blogissamme kuvallisia ilmoituksia. Ja katoamisilmoitusten osoite on tuttu kissakotikattila@gmail.com.


Ja lopuksi vielä muistutus että keväthurmiot alkavat, joten viimeistään tässä vaiheessa on hyvä leikkauttaa oma kisunsa. Etenkin jos se on ulkoilevaa sorttia. Yritetään edes vähentää vahinkopentueita. Myös madotukset ja rokotukset on hyvä tarkastaa ajantasalle.


Mukavaa kesän odotusta kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti