lauantai 14. joulukuuta 2013

Tiitiäisen terveiset

Hei!

Liitteenä tuore kuva Tiitiäisestä hieman pöllämystyneenä eilisistä kokemuksista. Karvainen ystäväni päätti nielaista puoli metriä villalankaa. Onneksi huomasin asian, vaikken ehtinytkään sitä estämään. Lähdimme siitä sitten eläinlääkärille, joka yritti lääkkeillä saada Tiitiäisen oksentamaan, tuloksetta. Paikkakuntamme eläinlääkäriasemalla ei ole tähystysmahdollisuutta, jota haluttiin kokeilla ennen mihinkään suurempaan operaatioon ryhtymistä. Saimme ajan Malmin Apexille, jossa ystävällinen eläinlääkäri kuitenkin ensin halusi kokeilla uudelleen oksettamista vähän toisilla lääkkeillä. 
Eipä mennyt aikaakaan kun Tiitiäinen oksensi kauniisti ulos koko langanpätkän. Selvisimme siis säikähdyksellä ja muutamalla rauhoitus/herätys -pistoksella. Koko illan Tiitiäinen oli hieman poissaoleva ja liikkuminen näytti tosi hankalalta. Tänään liikkuminen on jo lähes entisellään ja lelulaatikon tarjontakin taas kiinnostaa.
Tätä pientä episodia lukuunottamatta meillä on mennyt tosi hyvin. Tiitiäinen on ollut terveenä, ruoka maistuu ja painoa on ehkä kertynyt hieman liikaakin. Näin ainakin lääkäri väitti kun toissa viikolla kävimme rokotuksessa. :)
Kieli ulkona on edelleen Tiitiäisen tavaramerkki, kuten kuvastakin näkyy! Me molemmat toivotamme Kattilan koko väelle iloista joulun odotusta ja onnellista uutta vuotta!

Terveisin
Anette ja Tiitiäinen

1 kommentti: