keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Videokuvaa ja harmillinen hidasteKoska itse päädyn loppuviikosta sairaslomalle kirurgisen operaation takia, enkä pääse Kattilalla vierailemaan kolmeen viikkoon, toivoisin että muut Kattilalla kävijät auttaisivat Vilpertin kesytyksessä sillä aikaa.

Tästä pojusta on kasvamassa utelias nuori herra. Kun menen huoneeseen silittämään yhtä hänen huonetovereistaan, Perttua, tulee yllättäen Vilpertti piilostaan huoneen toiselta puolelta jalkojeni juureen. Hän katselee toivorikkasti, olisiko minulla herkkuja hänellekin ja odottaa siinä kiltisti. Sitten istahdan lattialle ja hän nuuskiin farkkuni ja lenkkarin pohjat. Ihan mikä tahansa herkku ei häneen enää uppoa. Pitää olla tietynlaista raksua tai herkkutikkua. Viimeisin hylkäys tuli coshidan herkkutikusta. Ei maistunut. Ainakin videolla näkyvä Purina Party Mix on toistaiseksi kelvannut.

Vilpertti ei oikein vielä anna silittää. Käsi on vielä vähän kammotus, mutta farkkujen vieressä makoilu on jo ihan ok.  Herkkupalat ja huiskalelut olisivat pojun toivelistalla. Huiskalelut ovat niin mieluisia leikkivälineitä, sekä Vilpertille, että hänen äidilleen Pikku-Mammalle, että niitä on viime viikkojen aikana tuhoutunut leikin tiimellyksessä useampikin.

Tule siis leikittämään Vilperttiä... ( halutessasi voit käydä eläinkaupan kautta ja tuoda mukanasi uuden huiskalelun, niitä kuluu muutenkin Kattilalla )

Lopuksi videokuvaa Vilpertin ja Pikku-Mamman yhteisestä herkkuhetkestä, tarjoiltuna minun farkuiltani, sekä leikkihetki onkilelulla .

T. Eliisa

1 kommentti:

  1. Onpas suloiset kissat. Oliko ne sisarukset, vai äiti ja poika? Aivan saman näköiset.

    Inkeri Valtonen

    VastaaPoista