sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Pikun ja Puhinan kuulumisia.

Heissan!

Arvon rinsessoilla menee hyvin. Melkein jokapäivä neideistä kuoriutuu uusia puolia, vallankin Pikusta.
Tämä niin arka ja pelokas neiti on viimeviikkoina alkanut leikkimään ja paljon.
Mielileikki on laservalon jahtaaminen, toisinaan saa leluhiiri kyytiä ja harvemmin muovipallo, mikä sisällä on kello.
Tuo pallolelu on yllättäen Puhinan lempilelu, kunhan vaan muistasin korjata nämä kilisevät ja kolisevat lelut pois, ennekuin menen nukkumaan :D

Puhina antaa jo rapsutella ja tulee itse välillä hakemaan rapsutuksia, Pikku edelleen hakee luottamusta, mutta on hänkin jo niin paljon rohkastanut, että leikkien ohella nukkuu meikäläisen sängyssä tai sohvalla.

Hankin tytöille ison raapimispuun, missä Pikku tykkää tarkkailla mitä ulkona tapahtuu, tunteja saattaa makoilla siinä ja katsella ulos. Puhina taasen löysi puun toisesta pesästä itselleen oivan nukkumapaikan.

Hyvin ovat tottuneet meikäläisen työrytmiin, milloin lähden aamulla aikaseen töihin, milloin päivällä ja kohta taasen yöksi. Mitään isompaa tuhoa täällä ei ole tehty, pitäisiköhän sanoa vielä loppuun, että ainakaan vielä!

Ruoka maittaa. Puhinalle yritin tyrkyttää samoja pussiruokia, mitä Pikku syö, mikään ei kelvannut, kanaahan olen kokoajan antanut, kun kerroitte, että se on Puhinan lempisapuskaa. Kalakaan ei kelpaa, kummallekaan, ei raakana eikä keitettynä, mutta eihän sillä väliä, kun on löytynyt ne parhaiten menevät eväät. Pikku on perso kissakarkeille, jokapäivä se niitä söis, käy namilootalla katsomassa, jokos sinne olis tullut jotain, en sentäs jokapäivä niitä anna. Puhina on joko todella nirso nameille, tai sitten ei vaan syö. Niitäkin on kokeiltu jos minkälaista, mutta ei vaan kelpaa.
Söihän Pikku mun kädestä nameja tässä paripäivää sitten, että kyllähä se jo senverran luottaa ja tänään anto auttaa, kun jäi kynnestään tyynyyn jumiin. Sekun tykkää nukkua tyynyn päällä, ollessaan sohvalla ja kuorsaa kovaa!! :D

Tytöt siis prinsessat voivat hyvin. Päivä kerrallaan mennään ja eiköhän se Pikkukin jokupäivä tule kiehnäämään ja huutelemaan rapsutuksia :).

Terveisin: Leena, Pikku ja Puhina

Pikun lempipaikka. Pitää tarkkailla, mitä ulkona tapahtuu!


Siis lelunhan piti olla aktivoiva..Puhina on erimieltä :D


1 kommentti:

  1. Puhina, tai puhku, oli kattilassa yks mun lemppareista. Tosi ihana kissa <3 mahtavaa, että sai kodin vaikka tulee kyllä ikävä :)

    VastaaPoista