tiistai 22. syyskuuta 2015

Ukolle koti
Sanovat minua karismaattiseksi herrasmieheksi, mitä se sitten ihmisten kielellä tarkoittaakaan. En ole mikään kulkukissa. Olen joutunut uudelleen sijoitettavaksi vanhasta kodistani. Olen nuori leikkisä kolli. Tykkään silityksistä ja tulen halutessani syliisi. Kyllä minut voi syliin kopatakin, en pahastu.

Minun uuden kodin saamistani näyttää vaikeuttavan se että minulla on astmalääkitys. Minua lääkitys ei haittaa. Otan lääkkeeni kiltisti kerran päivässä. Olen siihen varsin tottunut. Se vie alle puoli minuuttia. Muuten olen perusterve katti, joka on jo kuukausia etsinyt uutta kotia täältä Kattilasta käsin.

Yksi pieni ehto minulla kuitenkin olisi. Tykkäsin olla ainoa kissa talossa. Muuten alan jahdata muita kissoja ja tapella niiden kanssa.

Käypä tutustumassa minuun ja kysy lisää hoitajiltani. Tarvittaessa he opastavat kuinka astmalääke minulle annetaan. Rohkeasti vaan. Minun jo niin tekisi mieli saada uusi koti ja oma ihminen leikkikaveriksi. 

      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
( edit: 4.11. Ukon toive on toteutunut ja hän on saanut uuden kodin!! )

2 kommenttia:

  1. Voi mikä ihastuttava Ukko! Meillä myös astmakissa (alkujaan hänkin löytänyt meille tiensä Kattilasta), ja olen usein miettinyt, että kaikista kissojen mahdollisista sairauksista tuo on kyllä onneksi helppohoitoinen sairaus. Kun kissa on tottunut astmapiippuun, ottaa henkoset piipusta niin sujuvasti ruokintarutiinien ohessa - ja lääkitys on kukkaroystävällinenkin. Tsemppiä uuden kodin etsintään - toivottavasti se oma koti löytyy pian. :)

    VastaaPoista
  2. Kävin lauantaina Kattilassa ja tapasin tämän valloittavan kollipojan. Ellei meillä olisi kolme kissaa Ukko olisi lähtenyt meille. Joku saa Ukosta ihanan sydänystävän. Hän tosiaan nautti rapsutteluista eikä vierastanut yhtään.
    Toivottavasti Ukolle löytyisi pian hyvä koti.

    Inkeri Valtonen

    VastaaPoista