keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Vapaaehtoistyön infoilta lauantaina 19.3. klo 15-18 välillä


Kiinnostaisiko sinua nähdä ja kuulla, minkälaisia vapaaehtoistyömahdollisuuksia Kattilassa on? Liikenisikö sinulta hetkinen silloin tällöin kissojemme hyvinvoinnin tueksi? 

Tule käymään Kattilassa lauantaina 19.3. klo 15-18 välillä niin kerromme erilaisista mahdollisuuksista - ehkä sinullekin löytyisi jotain tekemistä kissojen hyväksi? Voit myös vain tulla katsomaan ja rapsuttelemaan kissoja, eli ovet ovat avoinna myös yleisesti toiminnastamme kiinnostuneille. 
Paikalla on myös nykyisiä vapaaehtoisia, heiltä voi kysyä toiminnasta. 
Tarjolla on kahvia ja kakkua! :)

Pidämme yhteisen infon klo 15, toivottavasti pääset silloin kuuntelemaan. Jos et pääse alkuinfoon, voit kuitenkin tulla mihin aikaan vain klo 15-18 välillä, jolloin on mahdollisuus jutella vapaaehtoistyöstä vapaamuotoisesti samalla kun tutustumme Kattilaan ja sen asukkeihin.

Toimintamme perustuu pääosin vapaaehtoisten tekemään työhön, joten se on asukkaillemme elintärkeää. Kattilan vapaaehtoisena voit osallistua päivittäisiin rutiineihin (siivous, ruokinta), tai auttaa muilla tavoin oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti, esimerkiksi tapahtumien järjestely ja niihin osallistuminen, pienet korjaustyöt, loukkujen vieminen, valokuvaus, markkinointi... 
Myös kissojen kesyttäminen ja rapsuttelu on tärkeää! 
Voit lukea erilaisista mahdollisuuksista etukäteen osoitteessa

Jokainen auttava käsi on meille merkityksellinen, ja voit tehdä työtä täysin omien aikataulujesi, resurssiesi ja voimavarojesi mukaisesti. 
Tervetuloa!

Osoite: Vanajantie 10 A (G-rappu) 13110 Hämeenlinna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti