keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Ideoita tai ajatuksia?

Blogin vierailijamäärät ovat mukavassa nousussa ja nyt kysytäänkin teidän mielipidettä. Mitä toivoisitte Kissakoti Kattilan blogilta? Onko jotain mitä haluaisitte enemmän/vähemmän. Kaikki ideat ovat tervetulleita kommenttina tähän julkaisuun tai emailitse, kissakotikattila@gmail.com.

Ps. Monet toivoisivat varmaan reaaliajassa kuvia kissoista ja kissatilanteesta, mutta ulkopaikkakuntalaisen vapaaehtoisen ei ole helppoa pysyä reaaliajassa talon tilanteesta ja sen takia yhteydenotot kotia etsivistä kissoista pyydetäänkin aina puhelimitse tai käymällä talolla paikan päällä. Toivottavasti ymmärrätte tämän.

Mukavaa viikon jatkoa toivottaen

-S


ARSKA


4 kommenttia:

 1. Jos teillä on todella huonossa kunnossa kaikki raapimapuut yms. niin voisitte tehdä postauksen jossa yritetään saada niitä lisää! Voin ostella niitä :) Esimerkiksi ruokaa :)

  VastaaPoista
 2. Jos vain olisi mahdollista saada joku Kattilan lähellä asuva ottamaan kuvia, olisi hienoa saada vaikka sellaisia postauksia, joissa olisi kuvia ja tekstiä tyypillisestä päivästä kissakodilla vaikka työntekijän näkökulmasta. Voisi esitellä miten asiat toimivat ja vaikka satumainen kertomus jonkun kissan päivästä, viikosta tai jostain hassusta tapauksesta. Pelastustarinoita, avustustarpeita, kuvia ja muuta tapahtumapäivistä...jne.. Vaikka kissan hoidosta, kissojen luonteesta, mitä tehdä jos löytää kulkukissan, mitkä ovat kodittoman kissan merkkejä..

  Näitä postausten linkkejä voisi jakaa myös Kissakoti Kattilan facebook-sivulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli paljon ideoita. Jos saamme bloggaajan Hämeenlinnasta tai lähialueelta niin varmasti toteutamme näitä ideoita. =)

   Poista