sunnuntai 29. syyskuuta 2013

APUA!!!!

Nyt on tilanne mennyt aika kurjaksi. Olemme joutuneet käyttämään kissoja eläinlääkärissä todella runsaasti syksyn aikana ja eläinlääkärikulut hipovat taivaita. Tilanne on kriittinen ja tarvitsemme nopeasti Teidän apuanne. Jäsenmaksujen maksaminen ja muutenkin rahallisten lahjoitusten tarve on tällä hetkellä todella suuri. Sen lisäksi tarvitsemme talolle kissoille pikaisesti ruokaa ja hiekkaa. Talolla on tällä hetkellä kissoja yli sata, joten myös uusien perheenjäsenten hakeminen meiltä tietysti auttaa todella paljon. Apua tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan!!


Kattilan keräystili FI12 5680 0020 2544 35 (Osuuspankki). 

Kattilaa ylläpitävällä Hämeenlinnan Kissojen Ystävät ry:llä on rahankeräyslupa, joka on voimassa 24.5.2012 - 23.5.2014. Keräyslupa on kohdistettu Hämeenlinnan alueelle ja sen on myöntänyt Kanta-Hämeen poliisilaitos 23.5.2012. Keräysluvan tunnus on 8090/100/12. 


Kaikki keräyksen tuotto käytetään Kissakoti Kattilan ylläpitoon - vuokranmaksuun, kissanruokaan, eläinlääkärikuluihin, lääkkeisiin ja muuhun vastaavaan.


Terveisin Hämeenlinnan Kissojen Ystävät RY:n Puheenjohtaja Hannaleena Vainio

59 kommenttia:

 1. Terveisiä Tampereelta ja yhdeltä Kattilan kisuista vuosimallia 2002. Kävin lahjoittamassa rahaa keräystilillenne.

  VastaaPoista
 2. Ottakaa yhteyttä royal caniniin he jakoivat ilmaiseksi viikon ruokia rc kiertueella. Jos sieltä löytyisi apu? Edes ruokaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka-avustuksia pyytelemmekin vähän väliä. Valitettavasti ruualla ei kateta eläinlääkärikuluja, vuokria yms.

   Poista
  2. Haastoin kaikki fb ystäväni 2e mukaan toivotaan että mahdollisimman moni ottaa haasteen vastaan ja saamme teille apua :)

   Poista
  3. Kiitoksia paljon! Pienestäkin avusta kertyy suuri apu!

   Poista
 3. Terveisiä eräältä kissoja rakastavalta allergikolta. Lahjoitin hieman tärkeään työhön ! <3 Rapsutuksia ihanille kisuille

  VastaaPoista
 4. Käykö mikä tahansa hiekka? Meiltä jäi vähän ylimääräistä kun vaihdettiin toisenlaiseen. Tuodaan jos auttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei.
   Käytämme pääsääntöisesti paakkuuntuvaa kissanhiekkaa, koska sen puhdistaminen on isojen käyttäjämäärien kanssa helpompaa :)

   T:Katja

   Poista
 5. Pitäskös järkätä pikaisesti joku tapahtuma, vaikka Match Show, jolla saa tuottoja kerättyä toimintanne avustamiseksi ?
  Lahjoituksina palkinnot ja tuomarit tulee takulla hyväntekeväisyyteen mukaan !
  Voin itse lupautua tuomariksi ja saan takulla muutkin järkättyä.
  Miltä kuulostaa ? Onko teillä siellä sellaiset tilat, että Match Shown saisi pidettyä ?

  VastaaPoista
 6. Pieni avustus laitettu :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on auton perärontissa kymmenen kilon raksusäkki tulossa Kattilaan :-)

  VastaaPoista
 8. Keräystiliä katutettu hiukan.

  VastaaPoista
 9. Sattuipa sopivasti, että tänään oli tilipäivä. Niinpä pistin tilillenne pienen avustuksen.

  VastaaPoista
 10. Kiitoksia kaikille tähän mennessä lahjoittaneille. Pienistä avustuksista on lopulta iso apu, jotta toiminta saadaan ylläpidettyä. Pienikin summa on meille suuri!

  T. Sonia / yhdistyksen sihteeri

  VastaaPoista
 11. Pieni lahjoitus tehty äsken, kiitos siitä työstä mitä teette kissojen eteen :)
  terv.T.Koivunen, Valkeakoski

  VastaaPoista
 12. Pienellä summalla avustettu täälläkin. Hyvää syksyistä eloa kissantassuille!

  VastaaPoista
 13. Täältäkin tuli pieni avustus tilille :) Toivottavasti siitä on apua <3

  VastaaPoista
 14. Täältäkin tuli pieni avustus tilille :)

  VastaaPoista
 15. Hyvä, että sanoit suoraan Fb:ssa. Työni tuotosta menee osa eläintensuojeluun, pieni osa sinnekin. Jaksamista ja viisautta teille t. Mea

  VastaaPoista
 16. Pieni avustus laitettu täältä Vantaalta. Teette hienoa työtä <3

  VastaaPoista
 17. Hei, rahaa on siirretty tilillenne ja ilmoitus facebookissa laitettu eteenpäin. Hengessäkin mukana loistavassa työssänne.T.Satu ja Oliver

  VastaaPoista
 18. Keräystiliä kartutettu myöskin meidän perheen toimesta! <3

  VastaaPoista
 19. Pieni avustus laitettu täältäkin.

  VastaaPoista
 20. Avustus laitettu tärkeään työhön! Kiitos kun jaksatte.

  VastaaPoista
 21. Elvis-kissa lähetti pikkuriikkisen lahjoituksen, harmi että ei taloustilanne salli muutamaa euroa enempää laittaa, mutta pienistä puroista...

  VastaaPoista
 22. Laitettu tukea tulemaan :)

  VastaaPoista
 23. Laitettu tulemaan avustusta :)

  VastaaPoista
 24. Koirat ja hiiret :)30. syyskuuta 2013 klo 21.39

  Pikku jelppi laitettu.

  VastaaPoista
 25. Pieni tervehdys myös Joensuusta. :)

  VastaaPoista
 26. Pieni avustus laitettu :)

  VastaaPoista
 27. Avustus laitettu. Lämpimät terveiset kisuille <3

  VastaaPoista
 28. Minäkin laitoin pienen avustuksen, harmi ettei lompsa anna nyt enempään myöten.

  VastaaPoista
 29. Laitoin satasen kun tuota rahaa on :)

  VastaaPoista
 30. Hienoa työtä! Pieni avustus heltisi täältäkin

  VastaaPoista
 31. Hienoa työtä! Pieni avustus heltisi täältäkin.

  VastaaPoista
 32. Avustettu, ja jaettu Lärvikirjassa. Teette tärkeää työtä kiitos ja tsemppiä!

  VastaaPoista
 33. Avustus laitattu ja mainostettu FB kavereille. Semmonen juttu pisti silmään, että kun teillä ei ole tarjota pankkiviitettä (123), niin valitettavasti teidän pankki taitaa niistää jokaisesta teille talletetusta suorituksesta jotain. Suosittelen että joko hoidatte vakioviitteen, tai neuvottelette ystävällismielisen pankin kanssa että eivät veloita teiltä noita... koska olishan se epäreilua että joku lahjoittaa teille 10€ ja pankki niistäää siitä 1€,,,

  VastaaPoista
 34. Haastoin toimintaani seuraavat ihmiset keräyskampanjaan! =)
  https://www.facebook.com/#!/JohannaIhatsuOriflame

  VastaaPoista
 35. Pieni avustus laitettu :) Lämpimät rapsutukset asukeille!

  VastaaPoista
 36. Olen ollut Kattilan fani jo pitkään ja kissojen auttaminen on lähellä sydäntäni. Monta kertaa olen tuonut ruokaa sekä vanhoja lakanoita ja peittoja niitä tarvitseville kissoille.
  Toivoisin että Kattilan väki osoittaisi hieman enemmän arvostusta ihmisille jotka paikkaa uskollisesti tukevat. Jo pelkkä hymy olisi mukava saada, niitä vain ei Kattilassa liiemmin jaella. Ystävättärenikin ovat huomanneet saman ja kokemuksia Kattilan käynneistä he lähinnä kuvailevat epämiellyttäviksi. Ei ole epäilystäkään ettenkö arvostaisi Kattilan työntekijöitä suuresti heidän panoksensa vuoksi, mutta tavaroiden nopea lunastaminen ja lyhyt kiitos (jos sitäkään sattuu saamaan) jättää melko kylmäksi.
  Vaikka Kattilan toiminta ei perustukaan voittoon, voisi tukijoille osoittaa elekielellä että heidän panoksensa todella on tärkeä. Se innostaa jatkamaan auttamista enemmän kuin mikään muu. Kuten jo sanoin, hymyilemällä saa ihmeitä aikaan. Monta kertaa minut on jätetty seisomaan eteiseen hölmön näköisenä kun kamat on ojennettu ja viety parempaan talteen. Tuntuu etteivät vierailijat ole tervetulleita koko paikkaan. Olen ollut vapaaehtoisenakin siivoilemassa ja ilmapiiri on jokseenkin luotaantyöntävä.
  En toki tarkoita että jokaiselle tukijalle pitäisi erikseen tarjota kakkukahvit, mutta omasta mielestäni edes pienimuotoinen arvostuksen näyttäminen olisi paikallaan. Sen sijaan että ihminen, eli Kattilan asiakas, jätetään pööpöilemään eteiseen ja oletetaan hänen lähtevän hänet voitaisiin kutsua peremmälle tutustumaaan kissoihin. Vaikka pitempään jääminen ei sopisikaan ainakin siitä tulisi tervetullut olo. Kattila ei ole yritys kuten Tarjoustalo tai Sonera-kauppa, mutta markkinointi ja imagon ylläpitäminen asiakaspalvelu mukaanlukien ovat nykypäivänä äärimmäisen tärkeä osa organisaatioiden ja yhdistysten toimintaa.
  Toivon ettette ota viestiäni valituksena vaan rakentavana palautteena. Autan mielelläni apua tarvitsevia kissoja ja tulen tukemaan Kattilaakin jatkossa, mutta toivon hartaasti että seuraava käyntini olisi mieluisampi kuin edellinen. Hyvää lokakuuta kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kiitos palautteestasi. Välitän viestiä eteenpäin meidän koko Kattilan porukalle! Seuraavalla kerralla siis todellakin pitäisi olla iloisempi vastaanotto kaikille meidän tukijoille, jotka mahdollistavat Kattilan toiminnan ! Terveisin Vilma

   Poista
 37. Lahjoitus laitettu ja haastettu Facebookissa myös muut kissojen ystävät auttamaan. Kiitos, että teette tärkeää työtä <3

  VastaaPoista
 38. Minäkin laitoin pienen avustuksen ihanille kisuille.

  VastaaPoista
 39. Pakko oli laittaa pieni avustus kun näin tämän fb-kaverini profiilissa:)

  VastaaPoista
 40. Toin kisuleillenne tänään kaks isoa raksusäkkiä :-)

  VastaaPoista
 41. Kesällä olin siskoni kanssa innoissamme tulossa kisuja hoitamaan, ja kun pääsimme sisään(klo. 12.05) saimme tylysti kerrottuna kuulla, että kaikki kissat oli jo hoidettu, ja että "voihan niitä vähän käydä taputtelemassa" Koko ajan tuntui siltä, että olimme epätoivottuja hoitajia, koska ikää oli vasta 12 vuotta. Tai ainakin tuimat katseet, ja muiden hoitajien askareet, kissan ruokinnat yms. sen jälkeen, kun meille oli sanottu että kaikki kissat oli jo hoidettu, viestivät niin. Pieni kiitos siitä, että olimme ensinnäkin melko kaukaa viitsineet tulla paikalle, ja taputtelemisesta(joka oli siis ainoa askare jota saimme tehdä)olisi ollut ehkä paikallaan. Kattilaan tulen jatkossakin hoitelemaan kissoja, ilmapiiriä voisi kuitenkin yrittää parantaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella ikävä kuulla, että näin on tapahtunut. Laitan kyllä viestiä eteenpäin ja toivon, ettei seuraavasta kerrasta jäisi näin ikävä muisto, koska jokainen vapaaehtoinen on Kattilalle todella tärkeä.

   T:Katja

   Poista
 42. Lidl Suomi Ky haluaa myös auttaa teitä omalta osaltaan ja lahjoittaa kissoille ruokaa ja hiekkaa. Toimitamme lahjoituksen teille maanantaina 7.10. Toivottavasti maistuu kisuille! :)

  VastaaPoista
 43. Kiitoksia suuresti kaikille lahjoituksen tehneille! Teistä on suuri apu!

  VastaaPoista
 44. Pikkulahjoitus tehty.

  VastaaPoista
 45. Teette tärkeää työtä kissojen hyväksi. Suuri kiitos! Pieni lahjoitus tehty

  VastaaPoista
 46. Lahjoitus tehty ja pitkäjalka on muuttanut vanhemmilleni asumaan.

  VastaaPoista
 47. Lahjoitettu sen mitä pystyin :)

  VastaaPoista
 48. Lahjoitus laitettu tilille ja ruokaa ja hiekkaa käyty myös tuomassa reilusti :) todella tärkeää työtä teette,toivottavasti toiminta jatkuu! Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista